Mehmet Zenka kryetari i ri i UDSH-së

Në mbledhjen e fundit të Këshillit qendror të Unionit Demokratik të Shqiptarëve e cila u mbajt javën e kaluar në Ulqin, u zgjodh kryesia e re e Këshillit qendror si dhe kryetari i partisë.

Për kryetarë të UDSH-së u zgjodh Mehmet Zenka kurse kryetarë nderi u zgjodh ish-kryetari i partisë, Ferhat Dinosha.
Mbas dorëheqjes së Ferhat Dinoshës, Mehmet Zenka ishte kryes i detyrës të kryetarit. /Malesia.Org/