Lajmërim – 11 vjetori i Muzeut Etnografik të Malësisë

Me rastin e 11 vjetorit të Muzeut Etnografik të Malësisë, presim vizita në Lekaj, më 1 Maj 2013 në ora 12:00.

Marrin pjesë intelektual nga Malësia, Shqipëria, Kosova dhe diaspora, si dhe Shoqata “Labeatët” nga Malësia e Madhe.

Vizitorët do ti argëtojnë Ansambli “Shqiponja” nga Malësia.

Ju mirëpresim!

Organizator: Gjokë Luli (përgjegjës i kulturës në Komunën e Kastratit)

Kryetari: Shtjefën Ivezaj