Fondi Humanitar “Malësia” organizon mbrëmje për ngritje fondesh për studenta malësor

fhmFondi Humanitar “Malësia” këtë të Shtune (20 dhjetor 2014) tue fillua nga ora 6:oo pm në Restorantin “Giovanni’s” në Bronx të atëdhetarit tonë Gjergj Dedvukaj organizon mbremje për  NGRITJE FONDESH që do’t shkojnë në favor të edukimit të rinjve tanë në Malësi.

Në këtë mbrëmje Këshilli Drejtues dëshiron të shfrytezoj rastin që të pranishmeve t’i njoftoj për punën dhe aktivitetin e Fondit gjatë vitit të kaluar.

Fondi Humanitar “Malësia” objektiv kryesor kishte bursat e studenteve malësor, afirmimin e Malesisë në çdo pikëpamje dhe mbeti besnik sherbimit të çështjes kombëtare.

Prandaj, ftoheni të merrni pjesë sa më shumë në këtë mbrëmje dhe të kontriboni në bazë të mundësive. Në këtë mënyrë do’t ndihmojmë studentat tanë të cilet më së miri neser do t’i dalin zot Malësisë dhe afirmimit të saj.
Të gjithëve Fondi Humanitar “Malesia” Ju uron shëndet për Krishtlindje dhe gëzuar Vitin e Ri.

Mirë u pafshim!

FONDI HUMANITAR MALESIA
Kryetar, Ejllo Berishaj