Logu tradicional në Vitojë me rastin e festës së Shnjonit

11911514_915453111842416_1779488329_nSi çdo vitë edhe këti viti më 29 gusht SHKA “Rapsha” organizoi logun tashmë tradicional në Vitojë me rastin e festës së Shën Gjonit.
Ashtu si dhe viteve të tjera, edhe këtë vit, ishin të pranishëm banorë nga Malësia, mysafirë nga Shqipëria, Kosva, si dhe mërgimtarë  të shumtë nga SHBA dhe  Evropa, numri i të cilëve vlerësohet të ketë qenë mbi 3 mijë vetë.
Përveç peizazhet të bukura natyrore që ofron kjo trevë,  të pranishmit i argëtojë ylli i këngës shqiptare, Shkurte Fejza, nën përcjellje të muzikës  së Luigj Dedvukaj, ku me festim, vallezim dhe këndim vazhduan deri në orët e vona të mbrëmjes.
Malesia.Org

11911514_915453111842416_1779488329_n 11911514_915453278509066_1552011852_n 11920315_915453125175748_437239515_n 11925610_915453245175736_1657901408_n 11931698_915453175175743_274819764_n 11948112_915453161842411_1586609480_n