Deputetët Abazoviq dhe Gjeloshaj në “Studio e Hapur” të TV Boin (video)

abazoviq - gjeloshajNë emisionin “Studio e Hapur” të TV Boin, të dielën e kaluar (më 07/02/2016) mysafirë ishin dy deputetët shqiptarë, nga Lëvizja Qytetare URA Dritan Abazoviq dhe Nik Gjeloshaj nga Alternativa Shqiptare.

Tema e emisionit ishte votëbesimi i Qeverisë Djukanovic. Abazoviq kishte votuar kundër besimit të Qeverisë, ndërsa Gjeloshaj pro.

Shikoni emisionin dhe vlerësoni vetë qëndrimet e deputetëve në fjalë.

Më poshtë mund të shikoni emisionin e plotë. /MALESIA.ORG/