Njoftim: Ansambli Shqiponja feston jubileun e parë

Ansambli Shqiponja feston jubileun e parë, 10 vite pune, 10 vite sakrific, 10 vite suksese deri ne rangun e festivalit botërorë. Koncerti organizohet në bashkpunim me Qki “Malesia”.

Në këtë koncert janë të ftuar instrumentist dhe këngëtar nga Akademija e Muzikës Shkodër dhe Akademija e Tiranës.

Koncerti do mbahet më daten 22.04. 2017 në Qki “Malesia” në ora 20. Hyrja gratis. Mbas koncertit koktej modest për të pranishmit!!! Mirë se vini.