Njoftim: Të enjtën Hapja e ekspozitës së piktorit akademik Leo Gjokaj

 Të enjtën më 27 prill 2017, duke filluar  në ora 20, në QKI “Malësia”-Tuz, do të bëhet hapja e ekspozitës së piktorit akademik Leo Gjokaj.

Piktura e autorit përbëhet nga teknika klasike vaj në pëlhurë, si dhe nga grafikat e punuara në formën kompjuterike.

Ekspozita i kushtohet piktorit të ndjerë akademik Gjelosh Gjokaj.