Zgjedhjet lokale në Malësi: Pyetje drejtuar tre listave shqiptare

Në vijim gjeni shtatë pyetje drejtuar tre subjekteve politike (UDSH, ASH, LDSH) të cilat marrin pjesë në Zgjedhjet lokale të 26 nëntorit në Malësi.

Përgjigjet si përmbyllje e kësaj fushate zgjedhore do të publikohen në portalin Malesia.org ditën e premte, më 24 nëntor.

Pyetjet:

-Si po ecën fushata parazgjedhore e listës tuaj dhe si e vlerësoni fushatën e partive tjera?

-Cilat janë pikat tuaja kyçe në të cilat do të fokusoheni për realizim gjatë vetëqeverisjes së ardhshme?

-Cilat janë pritshmeritë tuaja nga këto zgjedhje lokale, nga 32 të mundshme, sa mandate synoni të fitoni në Kuvendin e Tuzit?

-Cila do të ishte përgjegjësia juaj ndaj votuesve nëse nuk e arrini synimet tuaja në këto zgjedhje?

-Në fund të muajit të kaluar keni nënshkruar një marrëveshje për bashkëveprim me partitë shqiptare në formimin e pushtetit në Malësi. Besoni se kjo marrëveshje do të respektohet?

-Partitë shqiptare shpesh e kanë fajësuar DPS-në për premtime të pa-mbajtura kundrejt shqiptarëve. Ju si subjekt shqiptar do të pranoni DPS-në në koalicion pas-zgjedhor për formimin shumicës në Kuvendin komunal të Tuzit?

-Cili është mesazhi juaj për votuesin shqiptar në Malësi?

/MALESIA.ORG/