No Picture
Opinione/Editoriale

Osmani: Intelektuali i vërtet

Nga Qani  Osmani                                                 Që në fillim nuk duhet haruar se fjala intelektual ka prejardhjen nga gjuha latine “Intellectus” dhe kjo nënkupton çdo [më shumë…]