Polica malazeze heq dhe merr me vete flamurin shqiptar, i cili valonte në një shtëpi në Milesh

Emin Beqoviq, nga fshati Milesh, merret në pyetje nga policia malazeze dhe dërgohet në gjykatën për vepra penale, pasiqë në shtëpinë e tij kishte të vëndosur flamurin shqiptar, shkruan gazeta “Vijesti”.

Me këtë rast policia malazeze mori me vete, flamurin nga shtëpia e Beqoviq, pasiqë do ta përdorin si dëshmi gjatë procedurës për kundërvajtje.

Malesia.Org