Ivanaj: Bora në dimër, befasi për udhëheqësinë e Komunës së Tuzit

Kryetari i Këshillit komunal të Malësisë i Lidhjes Demokratike Shqiptare, Ivan Ivanaj, permes një postimin në rrjetin social facebook, reagoi në udhëheqësinë e komunës së Tuzit,  lidhur me bllokimin e fshatrave të Trieshit dhe Kojës nga bora. “Bora në dimër, befasi për udhëheqësin e Komunës tonë.
Trieshi dhe Koja te bllokuara, mbi 40 cm borë. Kështu kujdeset Komuna për qytetarët e vet. Turp!”, shkruan Ivanaj.
Ivanaj, më tej shton: “Si në Triesh ashtu edhe në Kojë, partia në pushtet merr shumë vota. Besoj se e shihni se si ua kthejnë. Por fajin me siguri e kanë partitë shqiptare”.
Albert Camaj