Ekspozitë e piktorit Qazim Muja në QKI “Malësia”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative “Malësia” do të organizojnë ekspozitën figurative “Refleksione” të piktorit Qazim Muja.
Hapja e ekspozitës,  mbahet të enjten, më 20 qershor 2019, duke filluar në ora 20, në QKI “Malësia” në Tuz.