Fran Lucaj, publikon këngë Mallëngjyese për Nënën


Këngëtari nga Malësia, me banim në SHBA, Fran Lucaj, publikoi këngën e tij të titulluar “Nëna ime”.

Lucaj, në këtë këngë gërsheton emocione të ndryshme dhe përjetime për vendlindjen dhe mungesën e nënës, që secili mërgimtar, në raste të këtilla, në përditshmëri, i ka të natyrshme.

Albert Camaj