SHKA “Liria” nga Mileshi merr vendin e tretë në Festivalin “Duflla” në Shkup

SHKA “Liria” nga Mileshi, mori vendin tretë në Festivalin ndërkombëtarë të folklorit burimor “Duflla” Rashçe, në Saraj – Shkup.

Siç kumtohet nga SHKA “Liria”, në këtë festival konkurenca ishte shumë e madhe, pasiqë morën pjesë shoqëritë kulturore nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Kosova, Bosnja, Mali i Zi, Bullgaria dhe Greqia.

Malesia.Org