Kuvendi i Tuzit, miratoi vendimin për ngritjen e monumentit përkujtimor të Gjergj Kastriotit-Skëndërbeut

Kuvendi i Tuzit, me shumicë të votave nga radhet e pozitëz dhe opozitës, miratoi vendimin për ngritjen e monumentit përkujtimor kushtuar heroit tonë mbarëkombëtar, Gjergj Kastriotit-Skënderbeut.

Monumenti përkujtimor kushtuar heroit legjendar dhe strategut Gjegj Kastrioti- Skënderbeu vendoset në bazamentin e shkollës me të njëjtin emër „Gjergj Kastrioti- Skënderbeu“ në Triesh. 

Monumentin përkujtimor e ngrit IP Shkolla fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu”.

Mjetet për ngritjen e monumentit përkujtimor do ti sigurojë fondacioni “Trieshi” nga New Yorku Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Për mirëmbajtjen e monumentit përkujtimor është përgjegjës IP Shkolla fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.

Malesia.Org