Liria publikon këngën e re (video)

Liria publikon këngën e re (video)

Kënga titullohet “Jena nja” e cila është e shoqëruar me videoklip.
Muzika dhe teksti është punuar nga Roy Meta, ndërsa aranzhimi nga Maringlen Boja.

Videoklipi është punuar në Santorini nën produksionin e Power Media.