Ndahen çantat shkollore për 99 nxënës

Sot në ambientet e komunës së Tuzit, kryetari Nik Gjeloshaj së bashku me bashkëpunëtorë bëri ndarjen e çantave shkollore për 99 nxënës, të cilat i dhuroi bashkëvendasi jonë nga SHBA ,Adrian Prënk Gjokaj.

“Agnazhimi i Adrianit është shembull, jo vetëm për të rinjët tonë që jetojnë në mërgim, por edhe në vendlindje. Nga zemra e falenderoj, në emrin tim dhe të gjithë vogëlushëve që do ta marrin dhuratën” theksoi Gjeloshaj.

Komuna e Tuzit