Tuz – Tifozat Kuq e Zi per disa orë bashkuan 1020 euro dhe 6220 dollar

TKZ në kordinim me TKZ në mbarë Shqipëri dhe vende tjera, vendosen që si ndihmë tê shpejt për të prekurit nga kjo fatkeqsi natyrore, të mbledhin një sasi të hollash nga antarët e saj dhe nga perkrahesit e kësaj ide, shoqëri e tyre etj.

Grupimi i TKZ-së, Tuz-Malësi, për një kohë të shkurter mblodhen 1020 euro dhe 200$ në Malësi dhe 6220$ nga anetarët e TKZ-së dhe shoqëria e tyre në Michigan.

Këto të holla u dërguan nga disa antarët e TKZ-së, në Shkodër, ku me antarët e TKZ-së, Shkodër, bënë blerjen e materjaleve ma të nevojshme për momentin të cilat do të dërgohen në zonat e prekura.

Kjo iniciativë ishte si ndihmë e parë e organizuar në kuadër të TKZ-së, ndërsa paralajmëruan se perkrahin të gjitha iniciativat që po zhvillohen dhe do të zhvillohen për këtë rast.

Malesia.Org