Arianit dhe Agron Gojçaj – Shqipen e kem nanë (video)

Shikoni këngën nga artistët e vegjël nga Malësia, vëllezërit Arianiti dhe Agron Gojçaj.

Kënga emërohet “Shqipen e kem nanë”, dhe është pjesë e programit të Vitit të Ri 2020 nga TV Blue Sky.

Arianiti është 11 vjeç, ndërsa Agroni është vetëm 7 vjeç./MALESIA.ORG/