Reshje shiu në Malësi, mbulohet me ujë rruga Milesh-Dinoshë

Reshjet e dendura të shiut, që ranë mbremjen e së shtunës, kanë sjellë probleme në qarkullimin e automjeteve dhe të banorëve të Malësisë.
Situata më problematike është në rrugën Milesh-Dinoshë, e cila është e mbuluarë me ujë.
Malesia.Org