Bashkëvendësit nga Kalifornia, grumbullojnë 33.900 dollar për vendlindje

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG

Bashkëvendësit tonë nga Kalifornia, duke bashkëndier me banorët në vendlindje, kanë grumbulluar shumën prej 33.900 dollar donacion për njerëzit në nevojë në komunën e Tuzit

Falënderojmë donatorët tonë nga Kalifornia, për donacionin human dhe zemërgjersinë e treguar ndaj bashkëvendësve në vendlindje.