Prof. Dr. Martin Berishaj – Zgjedhjet Parlamentare dhe shqiptarët në Mal të Zi (VIDEO)

Intervistë me Prof. Dr. Martin Berishaj rreth Zgjedhjeve Parlamentare dhe çështja shqiptare në Mal të Zi.

Emisioni “Focus” i TV Teuta nga Ulqini.