Balidemaj rizgjedhet nënkryetar i komunës së Gucisë

Sot kuvendii komunës së Gucisë, rizgjodhi nënkryetar të komunës, Edon Balidemaj.

Për Balidemaj votuan 20 këshilltar të shumicës parlamentare të përbërë nga PDS, Koalicioni “Shqiptarët Bashkë për Guci” dhe PB.

Balidemaj e ushtroi këtë detyrë edhe në fund të mandatit të kaluar.

Balidemaj është nënkryetar i Alternativës Shqiptare, ka përfunduar studimet si bachelor i studimeve të sigurisë.

Malesia.org