Nga ora 19:00 deri në 5 të mengjesit fillojnë masat shtesë për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve

Për shkak të rritjes së numrit të rasteve pozitive me korona, Qeveria e Malit të Zi miratoi masa të reja mbrojtëse.

Nga data 25 hynë në fuqi ndalesa për lëvizje për të gjithë qytetarët në gjithë territorin e Malit të Zi çdo ditë, prej orës 19 deri në ora 5 të mengjesit.

Ndërsa Sipas këtij vendimit , shkurtohet koha e punës së objekteve hotelierike, kafeneve si dhe shitoreve deri në ora 18:00.

Masat do të zbatohen nga e mërkura, 25 nëntor deri më 8 dhjetor, deri kur zgjatet aplikimi i masave të miratuara më 13 nëntor.

Malesia.Org