Në Tuz, hapet qendra e testeve për Covid-19

Në Shtëpinë e shëndetit në Tuz, është hapur qendra e testeve për COVID-19.

Qendra Covid në Tuz, do te punojnë çdo ditë nga ora 9 deri në ora 17.
Gjithashtu, në qendrën Covid në Tuz, do të bëhet edhe marrja e mostrave të briseve nazofaringeale në Ag Covid 19.
Qytetarët, me simptoma, Infektuese nga virusi Covid 19, mund të flasin me mjekun e zgjedhur dhe të marrin informacionet e nevojshme në numrin e telefonit 067 / 085-935.
Malesia.Org