Dita e dytë e panairit të librit – Promovohet libri i Nikollë Berishaj

U zhvilllua sot në parkun e Tuzit dita e dytë e panairit të librit.

Panairi u vizitua gjatë gjithë ditës nga vizitorë të shumtë, ndërsa mbrëmja ishte e caktuar për promovimin e librit të autorit Nikollë Berishaj.

Penalistët për promovomin e librit “Gjurmë që (nuk) heshtën” i autorit Nikollë Berishaj,  ishin prof. Dr. Arsim Sinani, Fran Camaj dhe Ismet Kallaba.

Ndërkaq promovimi i librit të dytë  “Kopilani” me autor Çun Lajçi, i cili ishte i planifikuar për sonte, shtyhet për neser mbrëma në ora 21:00.

Në ditën e fundit të panairit do të promovohen librat e Dr. Nail Draga / MALESIA.ORG/