Ekspozitë “Festojmë 7 dhe 8 marsin”

Më 6 mars 2022, në QKI “Malësia”-Tuz, u mbajt ekspozitë “Festojmë 7 dhe 8 marsin”.
Në këtë ekspozitë ishin punime të nxënësve të shkollave fillore “Bashkimi”-Skorraq dhe “Gjergj Kastrioti- Skënderbeu”- Triesh.
Të pranishmit i përshendeti drejtori i shkollës “Bashkimi”- Skorraq, Prelë Gjolaj.
Për punimet e kësaj ekzpozite ishte kujdesur mësimdhënsja e artit figurativ, Monika Dukaj e cila me një perkushtim të veçantë punoi dhe u angazhua që punimet e nxënësve të duken sa më artistike dhe të përshtatura me këto dy data të rëndësishme, të festës së nënës dhe mësimdhënësve.
Malesia.org