Urime Fitër Bajrami

Urojmë të gjithë shqiptarët të besimit islam, gëzuar festën e Fitër Bajramit. Shëndeti, dashuria dhe harmonia mbizotërofshin gjithmonë në familjet tuaja.

Tek shqiptarët, të krishterë e mysliman, festat çdoherë kanë shërbyer në forcimin e harmonisë dhe afrimit me njëri – tjetrin. Kjo vlerë e ruajtur me shekuj, le të shërbejë në ruajtjen dhe kultivimin e kësaj pasuri të traditës tonë edhe për brezat që vijnë.

Gëzuar Fitër Bajrami!

Malesia.Org