Romani “Humbja” i autorit Mark Pashku Lucgjonaj do të promovohet në Michigan – SHBA

Romani “Humbja” i autorit Mark Pashku Lucgjonaj do të promovohet në Michigan – SHBA, të dielën më 16 tetor, ora 2:30 pm, në ambientet e kishes së Shën Palit në Rochester Hills.

Romani “Humbja” u promovua në Tuz në muajin maj, ndërsa para disa ditësh u bë promovimi edhe në New York.

Romani “Humbja” në vitin 2021 në Kosovë ka marrë shpërblimin vjetor “Rexhai Surroi” për letërsi.

Organizatorë të promovimit në Michigan janë Shoqatat Shoqatat “Jehona e Malësisë”, “Kosova”, “Rapsha” dhe “Koja”.

 

MALESIA.ORG