Gëzuar 28 Nëntori – Dita e Flamurit


Më 28 nëntor 1443 i madhi Gjergj Kastrioti Skënderbeu, ngriti flamurin kombëtar në kalanë e Krujës. Më 28 nëntor 1912, Ismail Qemali ngriti flamurin në Vlorë dhe shpalli pavarësinë e Shqipërisë.

Gëzuar 28 Nëntori – Dita e Flamurit, festa e të gjithë shqiptarëve!