Agron Camaj emërohet drejtor i drejtorisë të burimeve njerëzore

Qeveria e Malit të Zi, sot emëroi Agron Camaj për drejtor të drejtorisë të burimeve njerëzore.

Camaj ushtronte detyren e sekretarit të shteti në Ministrinë e Administratës Publike, të udhehequr nga ministri Marash Dukaj.

Camaj, përfundoi studimet në Fakultetin juridik në Universitetin e Malit të Zi, kurse studimet pasdiplomike i ndjeki pranë Universitetit Donja Gorica, drejtimi Marrëdhëniet ndërkombëtarë.

Ndër vite ishte bashkëpunëtor në projektet e Këshillit të Evropës dhe OSBE-s.

Malesia.org