Gjeloshaj: Dënoj fort aktin kriminal të ndodhur sot ndaj Policisë së Kosovës

Deputeti i Forumi Shqiptar, nga radhet e ASH-së, në Parlamentin e Malit të Zi, njeheri edhe kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, deklaroi se dēnon fort aktin kriminal të ndodhur sot ndaj Policisë së Kosovës.

Ai akt terrorist kërkon me urgjencë vënien përpara drejtësisë të përgjegjësve si dhe mbështetjen e plotë të shtetit të Kosovës nga Ballkani Perëndimor dhe Policisë së Kosovës nga KFOR-i dhe EULEX-i.
, dekaroi Gjeloshaj.

“Duke shprehur ngushëllimet e sinqerta për familjen e dëshmorit Afrim Bunjaku dhe uruar shërim të shpejtë të plagosurve, bëj thirrje për ruajtjen e gjakftohtësisë që situata të mos eskalojë në një udhë pa kthim.
#MePolicinëeKosovës”, deklaroi deputeti Gjeloshaj.
Malesia.org