Shoqata “Malësia e Madhe” mbrëmë zgjodhi kryesinë e re në ambientet e zyrës së kësaj shoqate në New York


Me shumicë votash, Këshilli drejtues i kësaj organizate zgjodhi për Kryetar z. Senad Lulanaj i cili do të drejtojë shoqatën për dy vitet e ardhshme.

Në detyrën e nënkryetarit janë caktuar z. Driton Sinishtaj dhe z. Kiko Çelaj, Sekretar z. Ilir Çunmulaj dhe arkatarët z. Gjekë Junçaj dhe z. Nikollë Bojaj.