Urime Pashkët


Urime të përzemërta me rastin e festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit Krishterë.

Këto Pashkë le të ringjallin zemërgjerësinë, tolerancën, respektin dhe dashurinë në mes njëri-tjetrit; virtyte të cilat shqiptarët i kultivuan ndër shekuj.

Për shumë mot Pashkët!

“Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë” At Gjergj Fishta

MALESIA.ORG