Lekë Dedvukaj vjen me këngën e re “Shtatë kala me besë e vlerë”

Këngëtari i njohur nga Malësia, Lekë Dedvukaj, ka sjellë për fansat e vet edhe një projekt të ri muzikor.

“Shtatë kala me besë e vlerë”, mban titullin kënga e re e Lekës.

Për Tekstin e këngës dhe muzikën është kujdesur Pjeter Kola, me fyell dhe çifteli, Gent Hoxha, kurse është orkestruar nga Senad Dreshaj.

Lekë Dedvukaj, është një nga këngëtaret më të dashur dhe më të pëlqyer të publikut malësor dhe më gjerë.

Albert Camaj