Zhgarravitet Flamuri në urën e Tërgajes

image
Grafiti i Flamurit kuq e zi i cili gjindet në urën e Tërgajes, në Lumin Cem, u zhgarravitë këto ditë nga dorë e panjohur.

Një vandalizëm i tillë ndaj simbolit kombëtarë është provokim ndaj Malësisë, por dhe akt qyqar i atyre që edhe pse në vend të vetë, urrejnë çkado që është shqiptare.

Shqiponja kuq e zi ishte punuar nga disa të rinjë para gati tre vite dhe sigurisht së shpejti do të ringjyroset. /MALESIA.ORG/

foto 2013
foto 2013