Abonohu tek Lajme

Lajme

Shënohet dita e Komunës së Tuzit

Shënohet dita e Komunës së Tuzit

Sot në QKI “Malësia” në Tuz u shënua dita e Komunës së Tuzit, gjegjësisht siç e quajnë ata, dita e çlirimit të Tuzit. Kryetari i komunës së Tuzit Abedin Axhoviq… Lexo më shumë »

Vazhdon organizimi humanitar i studentëve të Plavë Gucisë

Vazhdon organizimi humanitar i studentëve të Plavë Gucisë

  Plavë-Guci 11 Dhjetor 2017 Të ndëruar bashkëvëndas, ju njoftojmë se ne kryesia e Unionit Studentor të Plavës dhe Gucisë, kemi vëndosur që ta bëjmë një aksion për mbledhjën e… Lexo më shumë »

ASH: Të hapur për bisedime, vetëm si partner

ASH: Të hapur për bisedime, vetëm si partner

Kryesia e Alternativës Shqiptare, në mbledhjen e mbajtur ditën e ënjte, më 07.12.2017 ka analizuar në detaje situatën politike, mbas përfundimit të zgjedhjeve të 26 nëntorit. Ne shprehim indinjatën tonë… Lexo më shumë »