List/Grid

Të Ndryshme Subscribe to Të Ndryshme

Promovimi i librit “Rrugëtimi i shqiptarëve të Rozhajës për mbijetesë nëpër kohë”

Promovimi i librit “Rrugëtimi i shqiptarëve të Rozhajës për mbijetesë nëpër kohë”

Ditën e premte, më 6 tetor 2017 në ora 11:00, në sallën e Qëndresë së Kulturës në Rozhajë, Mal i Zi, do të promovohet libri i autorëve Faruk & Kenan… Lexo më shumë »

Të ndihmojmë 15-vjeçaren Gjuliana Gojçaj në luftë për jetën!

Të ndihmojmë 15-vjeçaren Gjuliana Gojçaj në luftë për jetën!

Gjuliana (Lucë) Gojçaj nga Tuzi – Malësia, është vetëm 15 vjeçe dhe vuan nga sëmundja e kancerit. Pas intervenimeve të pasuksesshme në Beograd ajo duhet të vazhdojë trajtimet në Zvicër,… Lexo më shumë »

Urime festën e Kurban Bajramit

Urime festën e Kurban Bajramit

Shqiptarëve të besimit Islam urojmë që në familje tuaja tu përcjelli gjithmonë gëzimi i festës së Kurban Bajramit.  Urime! MALESIA.ORG

Lajmërim: Shpërndarja e kuotave dhe procedura e aplikimit për studimet Bachelor në Republikën e Shqipërisë

Lajmërim: Shpërndarja e kuotave dhe procedura e aplikimit për studimet Bachelor në Republikën e Shqipërisë

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë ka nxjerrë udhëzimin në lidhje me kandidatët shqiptarë në Mal të Zi, të cilët dëshirojnë që studimet në ciklin e parë… Lexo më shumë »

Mario – shqiptari që zbukuron Kimin, në plazh me simbolet shqiptare (Foto)

Mario – shqiptari që zbukuron Kimin, në plazh me simbolet shqiptare (Foto)

Njeriu që kujdeset për zbukurimin e Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, është duke i kaluar pushimet në Mal të Zi. Ai ka qëndruar në disa vende bregdetare duke përfshirë edhe Ulqinin,… Lexo më shumë »

Emina Çunmulaj ndihmon disa familje që jetojnë në varfëri ekstreme në rrethinë të Shkodrës

Emina Çunmulaj ndihmon disa familje që jetojnë në varfëri ekstreme në rrethinë të Shkodrës

Tronditet me varfërinë që ka pa në Shqipëri “Unë kam pa varfëri nëpër botë, kam kenë në ndihmat humanitare në Indi dhe Afrikë, por kur një nanë shqiptare dridhet e… Lexo më shumë »

UP “Hasan Prishtina” shpallë konkursin për pranimin e studentëve për vitin akademik 2017-208

UP “Hasan Prishtina” shpallë konkursin për pranimin e studentëve për vitin akademik 2017-208

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, njofton të gjithë të interesuarit  se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur Konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë… Lexo më shumë »

Urime Fitër Bajrami

Urime Fitër Bajrami

Urojmë të gjithë shqiptarët të besimit islam, gëzuar festën e Fitër Bajramit. Shëndeti, dashuria dhe harmonia mbizotërofshin gjithmonë në familjet tuaja. Tek shqiptarët, të krishterë e mysliman, festat çdoherë kanë… Lexo më shumë »

Artisti i ri nga Malësia i cili po mahnit rrjetet sociale

Artisti i ri nga Malësia i cili po mahnit rrjetet sociale

Artsiti i ri nga Tuzi/Malësia  talentin e tij e shfrytëzon edhe për të pikturuar  disa nga njerëzit e famshëm Rrjetet sociale përveç komunikimit, sot janë bërë edhe një urë lidhëse… Lexo më shumë »

KKSH – Draftet e programe mësimore për arsimin fillor

KKSH – Draftet e programe mësimore për arsimin fillor

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi  njofton opinionin se Enti për Shkolla në kuadër të reformave për arsimin fillor, ka nxjerrë në shqyrtim draftet e programeve mësimore për… Lexo më shumë »