Pse të reklamoj në web faqe (internet)?
– Kohën e fundit çdo ditë e më shumë shtohet numri i perdoruesve të internetit e gjithashtu edhe reklamimi nëpër web faqe.
– Sipas hulumtimit të kompanisë së njohur në internet  “Google” thuhet se: (Dhjetor 2002) – Numri i përdoruesve të internetit në botë ishte rreth 568 milion. Çdo muaj kyçen rreth 8 milion përdorues të rinj në internet.
– Po thuaj se çdo kompani e suksesëshme, moderne prezanton (reklamonë) biznesin e vet në internet.
– Përndryshe nga tv, radio dhe gazeta reklamimi në web faqe (internet) ka perparsi se reklama juaj ka mundesi të shikohet në çdo moment, pra 24 orë 7 ditë.
– Çmimi i reklamimit në web faqe është shumë më i volitshem.
– Interneti tani është burimi kryesorë dhe më i shpejtë i informatave, sherbimeve, tregëtis dhe gjithashtu argëtimit.

Pse të reklamoj në Malesia.Org?
– Web faqja jonë është e vizituar nga krejt vëndet ku jetojnë shqiptarët dhe numri i vizitueshmerisë çdo ditë është në rritje (më shumë se 10000 vizita në ditë).
– Aktualisht komuniteti ynë (web faqja) është komuniteti më i madh shqiptarë në Internet nga Mali i Zi dhe një ndër komunitetet më të mëdha shqiptarë në botë.
– Në rast se reklamoni biznesin tuaj në faqet tona, reklamen tuaj do ta shohin deri në 100.000.000 vizitues brënda 1 muaji.

Në rast që ju doni të reklamoni biznesin tuaj por nuk e keni reklamen e punuar, ne do t’ua punojmë falas.
Për më shume informata apo pyetje ju lutemi të na kontaktoni:

Marketing kontakt:
Gjon Gjelaj – email: gjelajgj@malesia.org , tel: 069/857-550
Robert Ivezaj – email: ivezajr@malesia.org , tel: 069.82.87.86