List/Grid

Kulturë Subscribe to Kulturë

QKI ”Malësia” Tuz  dhe SHPS ”Trofta” Tuz shpallin  foto konkursin 2017

QKI ”Malësia” Tuz dhe SHPS ”Trofta” Tuz shpallin foto konkursin 2017

QKI ”Malësia” Tuz dhe SHPS ”Trofta” Tuz shpallin foto konkursin 2017 me temë : Vera në Malësi. Me anë të objektivit të aparatit fotografik të ilustrojmë jetën  në Malësi gjatë… Lexo më shumë »

Shtegtim në Greçë në përkujtim të 106 vjetorit të Kuvendit të Greçës

Shtegtim në Greçë në përkujtim të 106 vjetorit të Kuvendit të Greçës

Më 18 Qershor 2017, me rastin e shënjimit të datës historike të 106 Vjetorit të Kuvëndit të Greçës, nën organizimin e OJQ “Labeatët “, u bë shtegëtim për në vëndin… Lexo më shumë »

KKSH ndan libra për shkollat e mesme në Malësi

KKSH ndan libra për shkollat e mesme në Malësi

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi ka vazhduar të enjten aksionin e dhurimit të librave për bibliotekat e shkollave të mesme në Malësi. Kryetari i KKSH-së, Genci Nimanbegu,… Lexo më shumë »

Art Club boton romanin “Përtej shprese” të autorit Demë Mulliqi

Art Club boton romanin “Përtej shprese” të autorit Demë Mulliqi

Në kuadër të edicionit botues të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club”, këto ditë doli nga shtypi romani “Përtej shprese” i mësuesit dhe veprimtarit të njohur të arsimit dhe… Lexo më shumë »

Njoftim: Në Tuz do të bëhet Shfaqja “Dhjetë Urdhnimet”  nga Teatri “Migjeni” Shkodër

Njoftim: Në Tuz do të bëhet Shfaqja “Dhjetë Urdhnimet” nga Teatri “Migjeni” Shkodër

Ne skenën e QKI “Malesia” ne Tuz të enjten, me 15.06.2017 në ora 20h do të paraqitet shfaqja “10 Urdhimet”. Regjia: Dritan Sejamini, Luanë: Rita Gjeka 10 Urdhnimet janë dhjetë… Lexo më shumë »

Art Club boton romanin “Nusja e detar Agronit” të shkrimtarit Asllan Bisha

Art Club boton romanin “Nusja e detar Agronit” të shkrimtarit Asllan Bisha

Në edicionin botues të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve „Art Club“ këto ditë ka dalë nga shtypi romani më i ri i shkrimtarit Asllan Bisha „Nusja e detar Agronit“. Siç… Lexo më shumë »

Shoqata Horizonti nxjerr librin “Toleranca dhe Bashkëjetesa fetare te shqiptarët”

Shoqata Horizonti nxjerr librin “Toleranca dhe Bashkëjetesa fetare te shqiptarët”

Në kuadër të aktiviteteve të veta, për ruajtjën e identitetit dhe kulturës sonë kombëtare, Shoqata HORIZONTI (me qendër në Guci) nxori librin “TOLERANCA DHE BASHKËJETESA FETARE TEK SHQIPTARËT”. Libri përbëhet… Lexo më shumë »

Festohet në Sukruq 1 Qershori Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve (FOTO + VIDEO)

Festohet në Sukruq 1 Qershori Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve (FOTO + VIDEO)

Sukruq, Malësi (01.06.2017) – Me rastin e 1 Qershorit Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve në  Shkollën fillore “Mahmut Lekiq”,  paralelja e shpërndarë në Sukruq, u mbajt manifestim argëtues për fëmijët. Aktiviteti u… Lexo më shumë »

“Art Club” boton librin “Mediat dhe kriza e identitetit” të autorit Ali Salaj

“Art Club” boton librin “Mediat dhe kriza e identitetit” të autorit Ali Salaj

Në kuadër të edicionit botues të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” këto ditë është botuar libri “Mediat dhe kriza e identitetit” i autorit Ali Salaj. Libri përbëhet nga… Lexo më shumë »

Aktivitet përkujtimor për Gjon dhe Agron Lucaj

Aktivitet përkujtimor për Gjon dhe Agron Lucaj

Më 28 maj 2017, në organizimin e rinisë së Trieshit, u mbajt aktivitet përkujtimor, në shënjë respekti për figurat e shquara nga Trieshi, babë e birë, Agron dhe Gjon Lucaj…. Lexo më shumë »