List/Grid

Lajme Subscribe to Lajme

Ish kryetari i FDI-së Anton Lulgjuraj paralajmëron pjesëmarrjen në Zgjedhjet lokale në Malësi

Ish kryetari i FDI-së Anton Lulgjuraj paralajmëron pjesëmarrjen në Zgjedhjet lokale në Malësi

Ish kryetari i Forumit Demokratik për Integrim, Anton Lulgjuraj, përmes një postimi në FB ka paralajmëruar pjesëmarrjen e tij në Zgjedhjet lokale në Malësi. Zgjedhjet do të zhvillohen më 26… Lexo më shumë »

Këshilli i prindërve i IPSHF “Mahmut Lekiq” në Tuz shpallë bojkot të mësimit nga dita e hënë deri në realizimin e plotë të kerkesave të veta

Këshilli i prindërve i IPSHF “Mahmut Lekiq” në Tuz shpallë bojkot të mësimit nga dita e hënë deri në realizimin e plotë të kerkesave të veta

Prindë të dashur, siç jeni në djeni, këtyre ditëve është folur e përfolur mbi problemet e shumta të akumuluara në Shkollën fillore “Mahmut Lekiq” dhe mbi kërkesat legjitime të prindërve… Lexo më shumë »

Shembja e kullës së Prek Calit, Tom Doshi: Do ta rindërtojmë

Shembja e kullës së Prek Calit, Tom Doshi: Do ta rindërtojmë

Prisha e një ndërtimi në vendin e njohur si kulla e patriotit  Prek Cali në Vermosh ka ngjallur debate politike, por dhe reagimin e banorëve.  Bashkia  thotë se prishi një… Lexo më shumë »

Shkatërrohet kulla e Prek Calit

Shkatërrohet kulla e Prek Calit

Një rast i pa precedent ndodh në Vermosh të Malësisë së Madhe. Fadormat e Bashkisë së Malësisë Madhe kanë prishur  Kullen e Heroit Kombëtar Prek Calit, mbrojtësit të kufijve të… Lexo më shumë »

Të drejtë vote në Malësi kanë 11 mijë e 599 qytetarë

Të drejtë vote në Malësi kanë 11 mijë e 599 qytetarë

Në zgjedhjet për këshilltar në Kuvendin e Komunës urbane të Tuzit, të drejtë vote kanë 11 mijë e 599 qytetarë, ka kumtuar Ministria për punë të brendshme (MPB). Presidenti i… Lexo më shumë »

Këshilli i prindërve kërkon përgjigje me shkrim

Këshilli i prindërve kërkon përgjigje me shkrim

Z. Dukaj nuk e kemi të qartë se ku e keni fjalen kur thoni “për qellime të njohura”. Do të ishim shumë mirënjohës nëse sinqerisht ato ekzistojnë dhe Ju i… Lexo më shumë »

Gjergj Dedvukaj, antarë i Këshillit të Prindërve reagon ndaj deklaratës së Dukajt

Gjergj Dedvukaj, antarë i Këshillit të Prindërve reagon ndaj deklaratës së Dukajt

Pas deklaratës së Marash Dukaj, drejtor i Drejtorisë për arsimin e pakicave, se nuk kishte dhënë përgjigje negative ndaj kërkesës së Këshillit të Prindërve të SHF “Mahmut Lekiq”, ka reaguar… Lexo më shumë »

Marash Dukaj: Nuk kam dhanë përgjigje negative për kërkesën e prindërve

Marash Dukaj: Nuk kam dhanë përgjigje negative për kërkesën e prindërve

Pas paralajmërimit të Këshillit të Prindërve të SHF “Mahmut Lekiq” se do të fillojnë bojkotin e mësimit, si shkak i shkeljes së drejtave të nxënësve të cilët vijojnë mësimin në… Lexo më shumë »

Shkolla Fillore në Tuz – Shkelen të drejtat e nxënësve shqiptar, prindërit paralajmërojnë bojkot!

Shkolla Fillore në Tuz – Shkelen të drejtat e nxënësve shqiptar, prindërit paralajmërojnë bojkot!

SHKOLLA FILLORE “MAHMUT LEKIQ”, NË TUZ KËSHILLI I PRINDËRVE Për shkak të disa kërkesave të pasuksesshme dërguar drejtorisë së shkollës dhe Ministrisë së arsimit, që për zhvillimin e mësimit në… Lexo më shumë »

Pas unifikimit të Alternativës Shqiptare dhe Iniciativës Qytetare, zgjidhet kryesia e përkohshme

Pas unifikimit të Alternativës Shqiptare dhe Iniciativës Qytetare, zgjidhet kryesia e përkohshme

Deklaratë për opinion  Në mbledhjën e parë të Alternativës shqiptare mbas bashkimit me Iniciativën qyetare- Tuz unanimisht u dakorduam për formimin e organeve të përkohëshme të kësaj strukture politike …. Lexo më shumë »