10 vjet punë të programit studimor për arsimimin e mësuesve në gjuhën shqipe

10 vjet punë të programit studimor për arsimimin e mësuesve në gjuhën shqipeNën organizimin e QKI Malësia në Tuz dhe Bashkësisë së Krijuesve të Shqiptarëve në Mal të Zi, bëhet promovimi i veprës “10 vjet punë të programit studimor për arsimimin e mësuesve në gjuhën shqipe në Podgoricë 2004 – 2014” të Prof.dr Palokë Gjelosh Berisha.

Promovimi do të bëhet në QKI Malësia në Tuz, të ënjtën, më 25.02.2016, në ora 19:00.