Tuzi mbulohet nga Policia, për shkak të masave të reja

Mengjesin e sotem njesite speciale te Malit të Zi, mbuluan qendren e Tuzit, gjegjesisht kafet per rreth.
Në vend ngjarje gjendet kryetari i Komunes Nik Gjeloshaj, nenkryetarët Ivanaj dhe Ramoviq dhe bashkepunetorë tjerë.

Malesia.org