Kombëtarja shqiptare sytë kah futbollisti Driton Camaj

Sipas burimeve te sigurta te faqes Albania Team, po pergatitet nje ftese per miqesoret e qershorit per futbollistin nga Tuzi, Driton Camaj, 24 vjecar i cili aktivizohet te Kisvarda ne Hungari.

Klubi Kisvarda po shpenzon shifra te medha qe te arrij nivelin e Ferencvarosit dhe Driton Camaj shihet si nje ng futbollistet e perspektives.

Mesohet se Edy Reja eshte interesuar per futbollist qe aktivizohen ne krah te sulmit, edhe ne listen qe i eshte sugjeruar, ne emrat e pare eshte Driton Camaj.