Abonohu tek Lajme

Lajme

Turp! – Shkolla Fillore në Tuz diskriminon shqiptarët

Turp! – Shkolla Fillore në Tuz diskriminon shqiptarët

Në shkollën fillore “Mahmut Lekiq” në Tuz diskriminohet gjuha dhe flamuri shqiptar . Sot në mënyrë solemne u përurua salla e arsimtarëve në Shkollën Fillore “Mahmut Lekiq” në Tuz. Sponsorizuesi… Lexo më shumë »

Sinishtaj: Rrugës gjyqësore deri tek mandati

Sinishtaj: Rrugës gjyqësore deri tek mandati

Në lidhje me çështjen “problematike” të mandatit të deputetit, funksionari i Iniciativës Qytetare Vasel Sinishtaj ka thënë se do t’i “qëndrojë” institucioneve vendase. “Do të dërgojë vërejtjen dhe saktë do t’i… Lexo më shumë »

Gjeloshaj-Bardhit: As zoti nuk të ndihmon të bëhësh deputet

Gjeloshaj-Bardhit: As zoti nuk të ndihmon të bëhësh deputet

Deputeti i Alternativës Shqiptare Nik Gjeloshaj, i është përgjigj kryetarit të Lidhjes Demokratike Mehmet Bardhit, duke e porositë se as zoti nuk e ndihmon dot të bëhet deputet, e jo… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë