Abonohu tek Lajme

Lajme

Përfundon takimi në mes Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

Përfundon takimi në mes Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

23:00 – Përfaqësuesit e Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate kanë përfunduar takimin e sotëm në Podgoricë ku u diskutua platforma e përbashkët në lidhje me hyrjen e… Lexo më shumë »

Ferhat Dinosha ambasadori i parë i M.Z. në Kosovë

Ferhat Dinosha ambasadori i parë i M.Z. në Kosovë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka pranuar kredencialet të ambasadorit të Malit të Zi, Ferhat Dinosha. Deri tash Podgorica kishte refuzuar dërgimin e një ambasadori në Kosovë, derisa kishte… Lexo më shumë »

Koalicioni„Me një qëllim“: Ankesa në KZSH njollë e zezë për shqiptarët

Koalicioni„Me një qëllim“: Ankesa në KZSH njollë e zezë për shqiptarët

Kumtesë për opinion i koalicionit shqiptar „Me një qëllim“ (PD-IQ-LDMZ-Perspektiva). Ankesa të cilën drejtuesit e Koalicionit “Shqiptarët të vendosur” i kanë dërguar Komisionit Zgjedhor Shtetëror dhe votimi i përfaqësuesit të… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport