Abonohu tek Lajme

Lajme

Platforma për unifikimin e partive shqiptare nuk gjënë përkrahje

Platforma për unifikimin e partive shqiptare nuk gjënë përkrahje

Një platformë e iniciuar nga shoqatat Malësia e Madhe nga Michigan-i dhe New York-u, e cila kishte për qëllim unifikimin e subjekte politike në Malësi, duket se nuk ka fituar… Lexo më shumë »

Presidenti Nishani nderon prijësin legjendar Dedë Gjon Lulit me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

Presidenti Nishani nderon prijësin legjendar Dedë Gjon Lulit me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

Në një ceremoni solemne të zhvilluar në Pallatin e Brigadave ku ishin të pranishëm drejtues të njësive vendore, përfaqësues të Malësisë së Madhe, studiues, historianë, miq nga Kosova dhe nga… Lexo më shumë »

Inaugurohet shtatorja e Dedë Gjon Lulit në Tiranë (e plotësuar)

Inaugurohet shtatorja e Dedë Gjon Lulit në Tiranë (e plotësuar)

Tiranë, 27.11.2015 – Heroi Dedë Gjon Luli është nderuar sot me një shtatore në qendër të Tiranës, në afërsi të Muzeut Historik Kombëtar. Përurimi i shtatores të Heroit të Malësisë së… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme