Abonohu tek Lajme

Lajme

LD: Tuzi-komunë më 2018?

LD: Tuzi-komunë më 2018?

  Ditë më parë, Qeveria e Malit të Zi përkrahu ligjet, me të cilat parashihet që Tuzi të bëhet komunë e plotë, por me kusht që implementimi të fillojë nga… Lexo më shumë »

Gjendet e gjallë Marie Dreshaj

Gjendet e gjallë Marie Dreshaj

Sot në lokalitetin e Virpazarit, u gjet e gjallë Marie Dreshaj, e cila ishte zhdukur me datën 17 Mars. Rikujtojmë se që nga momenti i zhdukjes, u organizuan vullnetarë nga… Lexo më shumë »

Tuzi komunë e pavarur që nga shtatori i vitit 2018?

Tuzi komunë e pavarur që nga shtatori i vitit 2018?

Në seancën e sotme të qeverisë, Qeveria ka themeluar Propozimin e Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për organizim territorial të Malit të Zi, i cili parashikon që Tuzi… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë