Abonohu tek Lajme

Lajme

Bëhet hapja e shtëpisë së funeralit në Vuksanlekaj

Bëhet hapja e shtëpisë së funeralit në Vuksanlekaj

Më 26.08.2015 u bë hapja e funeralit të Malësisë në fshatin Vuksanlekaj. Në hapjen e këtij funerali ishte një numër i konsiderueshëm i qytetarëve nga Malësia dhe diaspora. Të pranishmeve… Lexo më shumë »

Shkollat shqipe në Mal të Zi do të fillojnë të përdorin abetaren kombëtare

Shkollat shqipe në Mal të Zi do të fillojnë të përdorin abetaren kombëtare

Shkollat shqipe në Mal të Zi do të fillojnë të përdorin abetaren kombëtare, ndërkohë që duhet bërë më shumë për infrastukturën arsimore.  Korrespondenti i Zërit të Amerikës në Mal të… Lexo më shumë »

Protestuan sot gjuetarët e Malësisë

Protestuan sot gjuetarët e Malësisë

Protestë e Shoqatës së gjuetarëve të Malësisë –  Të mashtruar nga pushteti  Shoqata e gjuetarëve të Malësisë, të pakënaqur me territorin me të cilin e ushtrojnë gjuetinë, ka organizuar protestë paqësore… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme