Abonohu tek Lajme

Lajme

Punime pa plan dhe përgjegjësi (FOTO)

Punime pa plan dhe përgjegjësi (FOTO)

Ditët e fundit jemi dëshmitarë të disa punimeve të cilat po zhvillohen në Tuz dhe lagjet përreth. Mirëpo, shpesh ndodhë që edhe pas përfundimit të punimeve, vendosjes së tubave, linjave… Lexo më shumë »

Mali i Zi pretendon të marrë pjesë të Kosovës ?

Mali i Zi pretendon të marrë pjesë të Kosovës ?

Përmes fotografive po mundohen të tregojnë se çfarë po ndodh me demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi. Hiking Njeri janë ata që vazhdimisht bëjnë fotografi dhe nuk lënë kënd… Lexo më shumë »

Gaxherri i kërkon llogari Thaçit për vijën kufitare me Malin e Zi

Gaxherri i kërkon llogari Thaçit për vijën kufitare me Malin e Zi

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besa Gaxherri, gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës ka përcjellë shqetësimin e qytetarëve të Pejës e Deçanit, se po pengohen për t’i shfrytëzuar pronat… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota